preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Izrađen prvi dio dokumentacije za energetsku obnovu Škole

Autor: Lareta Žubrinić, 7. 12. 2016.

   Nakon što je Školi odobren projekt „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Osnovne škole Vladimira Nazora“, pristupilo se izradi iste, a koja se sastoji od glavnog arhitektonskog-građevinskog projekta, elektrotehničkog projekta i strojarskog projekta.

   U sklopu provedbe projekta ovih dana je izrađen i prvi dio projektne dokumentacije za koji su našoj školi,  u suradnji s osnivačem Virovitičko – podravskom županijom, koja podupire i prati sve projektne aktivnosti Škole, i Razvojnom agencijom Virovitičko – podravske županije VIDRA-om dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 25.500,00 kuna, što čini 100% ukupnog intenziteta bespovratnih sredstava, od čega 85% ukupnih prihvatljivih troškova projekta financira Europski fond za regionalni razvoj, dok preostalih 15% financira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

    Cilj projekta je sufinanciranje izrade projektne dokumentacije (glavnog projekta i pripadajućih elaborata) na temelju koje će ostvariti ulaganja u energetsku obnovu s ciljem osiguranja uvjeta za smanjenje utroška energije i štetnih emisija CO2.

    Projekt se provodi sukladno Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritetna os 4: Promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije , Investicijski prioritet 4c: Podupiranje energetske učinkovitosti, pametnog upravljanja energijom i korištenje OIE u javnoj infrastrukturi, uključujući javne zgrade, te u stambenom sektoru, Specifični cilj 4c1: Smanjenje potrošnje energije u zgradama javnog sektora.

    Ukupna vrijednost projekta Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Osnovne škole Vladimira Nazor Nova Bukovica iznosi 83.000,00 kuna, dok su ukupni prihvatljivi troškovi 67.010,00 kuna. Ukupni intenzitet bespovratnih sredstava za sufinanciranje prihvatljivih troškova je 100%. Od toga se iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) sufinancira 56.958,50 kuna, dok se iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancira iznos od 10.051,50 kuna.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju