preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Božićne i novogodišnje rukotvorine

Autor: Nadin Cuca, 29. 12. 2016.

  Kako svake godine vrijedne ručice naših učenika izrade razne božićne ukrase, ove godine odlučili smo ih izraditi kao dio projekta. Iz tog razloga uključili smo se u eTwinning projekt "Božićne i novogodišnje rukotvorine".

         U projekt smo krenuli izradom čestitaka na hrvatskom, engleskom i slovačkom jeziku. Dobili smo projektne partnere te su naše čestitke poslane našim udaljenim partnerima u Rumunjsku, Sloveniju, Litvu i u Rešetare te Novi Senkovac - partnerske škole Lijepe naše.

         Uz to smo imali zadatak organizirati izložbu božićnih ukrasa, no i ovaj puta smo se trudili biti originalni pa smo, uz ukrase, napravili božićni sajam na kojemu su izloženi miljevački kolačići izrađeni na božićnoj  radionici.

   Vrijedne i kreativne mame učenika izradile su i ukrasile, a potom i zapakirale kolačiće, a uz to su učenicima pomogle dočarati pravo bogatsvo Božića koje se temelji na zajedništvu i ljubavi. A mame su to upravo i pokazale izradom spomenutih božićnih poslastica i ukrasa.

   Projekt je završio Veselim satom na kojem se učenici pjevali božićne pjesme na engleskom i hrvatskom jeziku te veselo zaplesali s učiteljicama Marinom, Jasminkom, Majom i Nadin.

 Više fotografija pogledajte u Fotogledu
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju