preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozović, Neymar, Luka Modrić i Messi u 4.razredu

Autor: Marija Peček, 29. 12. 2016.

 Protiv ovisnosti u društvu najboljih!

 

Tijekom mjeseca prosinca „vatreni dječaci“ 4.razreda sudjelovali su na satu Izvannastavne  aktivnosti na  dosad neuobičajen način. Svoje dosadašnje sate provodili su vani, a tijekom mjeseca ovisnosti aktivnost se nije smanjila. 

 

Podijeljeni u parove, učenici su izabrali jednog igrača po svom izboru i predstavili ga kroz  plakat i usmeno izlaganje svakog sata INA tijekom cijelog mjeseca.  Zadatak je bio ostalim učenicima u razredu, a osobito učiteljici, opisati koga su izabrali, što on radi, je li uspješan u svom radu, što žele izdvojiti o toj osobi kao važnu karakteristiku, na koji način su ostvarili svoj uspjeh i ono bitno što smatraju važnim znati.

U mjesecu ovisnosti želja nam je svima zainteresirati se za sport, glazbu, crtanje i ostale aktivnosti kojima ćemo ispuniti svoje vrijeme i usrećiti sebe i druge. Vježba, ples, pjesma, crtež, zgoditak, itd., potaknuti će nas na zdrav i ispunjen život i time ćemo biti primjer svim onima koji još nisu odabrali onu aktivnost koja ih ispunja. 

 

 

 

Bitno je zainteresirati se za prave vrijednosti i očekivati rezultat koji je onoliki uspjeh koliko truda uložimo. Mi svoje uzore imamo, vježbajte i Vi! 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju