preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Roditeljski sastanak - poziv

Autor: Lareta Žubrinić, 17. 2. 2017.

   Poštovani roditelji, pozivamo Vas na zajednički sastanak namijenjen roditeljima učenika razredne nastave (1. do 4. razreda) matične i područne škole! Više u nastavku vijesti.

   Zajednički roditeljski sastanak za roditelje učenika od 1. do 4. razreda održat će se u velikoj učionici škole u ponedjeljak 20. veljače 2017.  s početkom u 16 i 30. 

  Na početku sastanka  gostovat će  doktorica dentalne medicine Mateja Fric kako bi Vas upoznala s novootvorenom ambulantom dentalne medicine u Novoj Bukovici. 

 Nakon toga, učiteljice će prezentirati pristigle ponude za jednodnevni izlet u Đurđevac planiran za svibanj 2017., te će roditelji većinom glasova moći odabrati najprikladniju ponudu.

   Poslije zajedničkog dijela sastanka, svi će roditelji biti pozvani na pojedinačne roditeljske sastanke radi uvida u uspjeh (učenje i vladanje)  svojega djeteta. 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju