preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Prometna pravila u predškoli

Autor: Ines Puškarić, 10. 3. 2017.

Prometna pravila je dobro znati i prije polaska u prvi razred!

    U sklopu teme “Promet”, ovaj tjedan je naše predškolce posjetio policajac Kristijan Dlab koji je djeci govorio o pravilnim načinima vožnje djece u automobilima, na biciklima te kretanju kolnikom.

   Osim toga, polaznici programa predškole naučili su na kojim  je mjestima sigurno prelaziti cestu te kako se pravilno kretati kolnikom u grupi.

  Gospodin Dlab je održao i kratku edukaciju za roditelje djece koja pohađaju malu školu. Govorio je o tome koliko je važno koristiti sjedalice za vožnju djece u automobilima te kacige za vrijeme vožnje na biciklima.

    Roditelji su iskoristili priliku te postavili nekoliko pitanja u vezi ponašanja sudionika u prometu te pravilnog postavljanja dječje sjedalice u automobile. 

    Na kraju predavanja roditelji su mogli dati na pregled sjedalice u svojim automobilima te poslušati još koji savjet o pravilnoj vožnji djeteta u autosjedalici.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju