preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

„JOZO BOZO“ recite svi! I čarolija će se dogoditi...

Autor: Marija Peček, 29. 3. 2017.

Čarolija se i dogodila! Uz puno smijeha i zabave kod nas je gostovao slavni mađioničar Jozo Bozo, a kako nam je bilo i što smo naučili pročitajte u nastavku!

    Jozo Bozo pravim imenom je Josip Alajbeg i rođen je u Zagrebu 1973. godine. Do sada je već napunio 26 čarobnih godina profesionalnog rada u u našoj domovini, EU i SAD-U. Pohvalno je što je već 2 puta nastupao u Bijeloj kući u Washingtonu. 9 godina zaredom svrstan je u TOP 10 dječjih mađioničara na svijetu, a 2011. godine u Hollywoodu proglašen je izvođačem godine za djecu.

   Da je Jozo Bozo uistinu vrhunski mađioničar, čarobnjak, uveseljavatelj i obožavana ličnost mogu vam to potvrditi „iz prve ruke“ učenici područne škole Miljevci, učenici matične škole, naši najiskreniji predškolci, asistenti i učiteljice.

   Iako je naša velika učionica u školi relativno mala po kvadraturi, baš jučer je bila po mjeri svakom učeniku.

   Učenici su sjedili na strunjačama, klupama, stolicama i vjerujte, širom otvorenih očiju, gledali predstavu Jozo Boze koji je bio gost naše škole.

   Za predstavu smo se stvarno potrudili jer smo svojim radom zarađivali kune i štedjeli ih u kasicama. Došao je i 27. ožujka, dan kada je svako dijete izvadilo zarađeni novac i počastilo se prekrasnom predstavom pod nazivom „Ekologija i Jozo Bozo“.

   Osim trikova, smijeha, iznenađenja, čuđenja, nagrada i radosti vrijeme s Jozom Bozom jako je brzo prošlo, a onda smo nekom veselom čarolijom ostali sami u školi, ali s poklonima Joze Boze i velikom radošću i poukom  da prirodu treba čuvati, gosta primiti i srce veseljem okititi!

   Za kraj još jednom viknimo glasno: „JOZO BOZO, S TOBOM NAM JE BILO PREKRASNO!“.

rad predškolke Petre Šoić

Meni se svidjelo kada je igrao igru Recikliranje. Bilo je jako smiješno.

Adrian Bilavčić 4.razred

 

Meni se svidjelo kada je Hana vezala špagu na čvor, onda je pukao čvor i špaga je bila kao u krug! Onda je prepolovio maramice na 4 dijela i onda je bila 1 cijela.

Tin Bubanović, 4. razred

rad predškolke Sare Idrizović

   Meni se najviše svidjelo kada je stvorio cvijeće. Imao je samo 6 marama i viknuo je JOZO BOZO i stvorilo se cvijeće!

Mihael Tudić, 4.razred


Izvor: Marija Peček, učiteljica 4. razreda (tekst i foto)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju