preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Brončana medalja zlatnog sjaja!

Autor: Eva Turza Mitrović, 31. 3. 2017.

     Na državnoj poluzavršnici u odbojci  naši dečki s ponosom predstavljali Virovitičko-podravsku županiju i osvojili brončanu medalju! Bravo, bravo! laughyesheart

    Ekipa odbojkaša naše škole, članovi ŠŠD „Baqoa“  imali su čast da po prvi put u povijesti škole predstavljaju Virovitičko-podravsku županiju na državnoj poluzavršnici koja se jučer 30. ožujka 2017. odvijala u Križevcima.     

    Natjecale su se najbolje ekipe osnovnih škola iz četiriju županija: Varaždinske – 1. OŠ iz Varaždina, Koprivničko-križevačke – OŠ "Vladimir Nazor“ Križevci, Međimurske – OŠ Nedelišće i naše županije.  

   Nakon odigranih utakmica, konačni je rezultat za naše predstavnike bio jako uspješan – dečki su osvojili brončanu medalju!

  Ako uzmete u obzir da su dečki trenirali u neuvjetnoj učionici, bez sportske dvorane, doista nije  bilo lako doći do ove medalje, a naš je ponos tim i veći!   

 Čestitamo  učenicima Tomiju Zniki, Damjanu Stjepanoviću iz 7. razreda, Mladenu Banoviću, Gabrielu Fuljeku, Zlatku Erdecu, Željku Nikiću, Ivanu Komebusu i Tomislavu Kurtiću iz 8. razreda. Sve čestitke i njihovom voditelju učitelju TZK-a Hrvoju Kraljiku.

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju