preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Poziv učenicima- proljetne radionice

Autor: Administrator , 17. 4. 2017.

   Proljetni praznici za učenike traju od 13. do 21. travnja 2017. Kako je u našoj školi već uobičajeno, i ove praznike za sve učenike organiziramo zanimljive radionice za druženje i edukaciju. Ove godine dvije su teme: glagoljica i arheologija! Više u nastavku.

1. radionica   

  Ako želite naučiti nešto više o glagoljici -  prekrasnom hrvatskom pismu, Mala škola glagoljice održat će se u srijedu 19. travnja 2017. s početkom u 9 sati. Školu će voditi knjižnjičarka Eva koja je za vas pripremila mnoštvo kreativnih i edukativnih materijala. 

2. radionica 

  Nova Bukovica ima i poznato arheološko nalazište Sjenjak. Institut za arheologiju na njemu sustavno vrši istraživanje života na ovom području u kasnom brončanom i mlađem željeznom dobu.

  Voditelj istraživanja dr. sc. Saša Kovačević sa svojim suradnicima gostovat će u školi u subotu 22. travnja 2017. s početkom u 9 sati kako bi učenike putem edukativne radionice što bolje upoznao s ovim vrlo važnim i vrijednim arhološkim nalazištem. 

  Dođite na obje radionice, povedite prijatelje. Bit će edukativno i zabavno, kao i svake godine!

P.S. Učenici putnici  za prijevoz se mogu javiti preko Yammer grupe svojega razreda ili na mail skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju