preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Budi STEMpatičan!

Autor: Lareta Žubrinić, 21. 4. 2017.

    Odobren projekt vrijedan 926.091,10 kuna namijenjen poticanju rada s darovitom djecom s područja Virovitičko-podravske županije 

   Dobre vijesti stigle su iz Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Projekt „Budi STEMpatičan!“ koji je napisala VIDRA- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji s Upravnim odjelom za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu uspješno je prošao fazu procjene kvalitete te je s visokih 95,5 bodova prihvaćen za financiranje u maksimalnom iznosu od 926.091,10 kn.

   Projekt je prijavljen u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga – Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini (Europski socijalni fond – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.).

   Nositelj projekta je Virovitičko-podravska županija sa 21 partnerom: 14 osnovnih i 7 srednjih škola kojima je županija osnivač. Ovim će projektom odgojno-obrazovni djelatnici edukacijama nadograditi svoja znanja za prepoznavanje i rad s darovitim učenicima u STEM području – području prirodoslovnih i matematičkih znanosti, tehnologije i inženjerstva, kroz razvoj novih modela te prilagođavanjem oblika rada koji odgovora sklonostima, sposobnostima i interesima darovitih STEM učenika.

   Virovitičko-podravska županija redovito se prijavljuje na natječaje koji se financiraju iz EU fondova i time potiče sustav obrazovanja a po prvi puta aktivnosti projekta i sredstva biti će utrošena na rad s darovitim učenicima koji će time unaprijediti svoja znanja u STEM području koje je prepoznato kao transformacijski pokretač gospodarstva.

   Zahvaljujući provedenim EU projektima u školama na području županije podignut je odgojno-obrazovni standard, ali i kvaliteta boravka i prehrane.

Djelatnice VIDRA-e i Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu VPŽ na čelu s pročelnicom Vesnom Šerepac

 


Izvor: http://ravidra.hr


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju