preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Učeničko poduzetništvo na Danima otvorenih vrata EU projekata

Autor: Lareta Žubrinić, 9. 5. 2017.

    Patricija Križetić i Ana Takač danas su, kao predstavnice Učeničke zadruge „Bukvica“, imale priliku sudjelovati na 2. Učeničkom okruglom stolu poduzetništva u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata  koji se održao u Hrvatskom domu u Slatini.

    Na ovaj smo događaj pozvani od strane organizatora Gradske razvojne agencije Slatina, a  riječ je o aktivnosti  iz projekta „Poduzetnik kroz cijeli život“.

 

 

 

   Cilj Učeničkog okruglog stola  je upoznavanje učenika s poduzetništvom i poduzetničkim vještinama u najranijoj dobi kroz uključivanje u rad u učeničkim zadrugama.

     Tako su Patricija i Ana u svojoj prezentaciji predstavile mladu i vrijednu poduzetnicu iz Nove Bukovice gospođu Silviju Martinković Škiljić i njezinu cvjećarnicu „Camelliu“.

     Osim naše zadruge, poduzetnike iz svojega okruženja predstavile su i slatinske osnovne i srednje škole, kao i zadruge iz Čađavice i Mikleuša.

    Uz riječi ravnateljice GRAS-a Danijele Marović te nazočnih poduzetnika, svima su se obratili i gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš kao i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac koji su svojim riječima dodatno motivirali i ohrabrili mnoge učenike na ovom skupu da se kroz svoja sadašnja ili buduća zanimanja upuste u poduzetničke vode. 

 

   Na kraju okruglog stola, Patricija i Ana primile su zahvalnicu za sudjelovanje što još jedno priznanje našoj učeničkoj zadruzi za marljivi rad i poticanje poduzetništva među učenicima naše škole. 


Izvor: Ana Takač i Patricija Križetić, učenice 7. r., Novinarska družina (tekst), Lareta Žubrinić(foto)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju