preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Svjetski dan tjelesne aktivnosti

Autor: Hrvoje Kraljik, 10. 5. 2017.

Učenici predmetne nastave obilježili Svjetski dan tjelesne aktivnosti

    Dana 8. svibnja 2017. godine učenici predmetne nastave obilježili su Svjetski dan tjelesne aktivnosti šetnjom do Područne škole u Miljevcima.

     Na putu prema Miljevcima učenike su pratili učitelji Tihana Mađar, Vladimir Bićanić i Hrvoje Kraljik. Zbog što lakšeg savladavanja ovog,  ne tako lakog zadatka, učenici su napravili pauzu kod Vatrogasnog doma u Breziku koja je trajala 10-ak minuta.

     Nakon nešto više od sat vremena hoda, učenici su stigli u PŠ Miljevce. Po dolasku u Miljevce neki su učenici slobodno vrijeme koristili za odmor i uživanje u hladovini, a oni sa malo više sportskog  duha za igranje nogometa i odbojke na travnjacima pokraj škole.

   "Osnovna poruka kampanje Svjetske zdravstvene organizacije za promicanje pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti je „Vježbajte pola sata dnevno!”... 

    Na taj način može se smanjiti rizik od nastanka nekih kroničnih bolesti. Nikad nije kasno da promijenite životne navike i usvojite nove! I upamtite: Nema prepreka za tjelesnu aktivnost, ali niti isprika za tjelesnu neaktivnost!"

http://www.stampar.hr 

 


Izvor: Foto: Tihana Mađar, Vladimir Bićanić, razrednici 8. i 7. razreda


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju