preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Vrijedne ruke u školskom vrtu

Autor: Darko Samardžić, 11. 5. 2017.

   Uređivanje vrta nikad ne staje. Dobro znaju članovi naše učeničke zadruge "Bukvica" da je to trajan posao koji zahtijeva veliku brigu i pedantnost jer vrt se mora održavati. Uz održavanje, ponekad nekome "sijevne" dobra ideja pa se vrt dodatno uljepša. Kako je školski vrt ovaj put obogaćen, pročitajte i pogledajte u nastavku teksta...

U školskom dvorištu nam polagano nedostaje slobodnih površina zato što se sadi "na sve strane". Školski vrt je obogaćen još jednim velikim ukrasom. Učiteljica Lidija dobila je ideju koja je uspješno realizirana tako da sada imamo mjesto za sadnju ljekovitog i začinskog bilja.

Prvo smo dovezli zemlju...

 

...a učenici 3. razreda s učiteljicom Lidijom su sve lijepo izmjerili.

 

Sljedeći korak bio je raširiti zemlju u krug što su naši šestaši jako lijepo napravili.

 

   Učiteljica Lidija je "riješila" ciglu i, zahvaljujući OPG Stjepanović, dobili smo lijepo mjesto za sadnju ljekovitog i aromatičnog bilja. U izradu ovoga začinsko-ljekovitog vrta uključili su se svi školarci nižih razreda sa svojim učiteljicama Marijom Vencl, Marijom Peček i Draganom Matić. 

   U vrtu je sada peršin, neven, vlasac i ružmarin, a sljedeći tjedan ćemo  posaditi još i  kadulju, ružmarin, lavandu i matičnjak.

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju