preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Izabela pobjednica!!

Autor: Lareta Žubrinić, 27. 5. 2017.

    Čestitamo našoj Izabeli na pobjedi koju je odnijela svojim literarnim radom Svijet po mom na 11.finalu državnog natjecanja Lino Višebojac!

  Projektom LINO VIŠEBOJAC kojega podržava i organizira PODRAVKA promiču se sportske vrijednosti i kulturno stvaralaštvo te usvajanje zdravih navika. Najbolji osnovnoškolci višebojci iz 24 osnovne škole iz svih hrvatskih županija, među kojima su i naša Izabela Štimac, učenica 6. razreda, te predstavnici OŠ Mikleuš Dorotea Adam i Leon Kokoška, sudjelovali su u finalu 11. Lino višebojca održanog 19. svibnja 2017. Domaćin ovogodišnjeg finalnog natjecanja bila je OŠ Stjepan Basariček iz Ivanić Grada. 

    U sezoni 2016./2017. u projektu je sudjelovalo više od 14 tisuća osnovnoškolaca, a 48 najboljih odmjerilo je snage u finalnim sportskim natjecanjima. Ovogodišnji pobjednici Lino višebojca postali su Marta Živković, OŠ Petra Krešimira IV iz Šibenika i Luka Ostojić, OŠ Siniše Glavaševića iz Vukovara.

    Djeca od 5. do 8. razreda natječu se u raznim sportskim disciplinama (rukomet, nogomet, košarka, skok u dalj itd.), a mlađe i starije dobne skupine djece ujedno sudjeluju i u navijačkim, likovnim, literarnim, glazbenim radovima i drugim oblicima umjetničkog stvaralaštva. 

    Tako je Izabela svojim literarnim radom Svijet po mom pomela konkurenciju i osvojila pravo mjesto u finalu te je nagrađena vrijednim mobitelom! Čestitamo!!!

   Sportska dvorana u Ivanić Gradu bila je prepuna školaraca i njihovih roditelja koji su glasno navijali i bodrili svoje favorite u finalnim dvobojima. Uz napete sportske dvoboje, u dvosatnom je programu bilo i puno zabave uz nastupe pjevača i plesača te nastupe dramskih skupina. U projektu je dosad sudjelovalo više od 260 osnovnih škola širom Hrvatske, više od  250.000 učenika osnovnih škola te više tisuća djece vrtićke dobne skupine koji su bili gosti škola domaćina.

Više fotografija na stranica OŠ Stjepan Basariček Ivanić-Grad

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju