preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Završna svečanost predškolaca

Autor: Ines Puškarić, 1. 6. 2017.

Jučer, 31. svibnja 2017. polaznici predškole su održali svoju završnu svečanost i na taj način se oprostili od svoje tete Ines Puškarić.

Nakon uspješno završenog predškolskog programa od 250 sati u 2016./2017. školskoj godini, brojnih aktivnosti, obilazaka nekoliko ustanova i sudjelovanja na raznim školskim aktivnostima, došlo je vrijeme da maleni predškolci zatvore jednu životnu stranicu, ali isto tako otvore novu.

Na završnoj svečanosti su nazočili i njihovi roditelji, načelnik Općine Nova Bukovica Tomislav Bračun sa suradnicima, pedagog Darko Samardžić i ravnateljica škole Lareta Žubrinić. 

Načelnik je pozdravio sve prisutne, posebno malene predškolce, buduće prvašiće te im zaželio sreću i u daljnjem radu i obrazovanju.

Općina Nova Bukovica i ove je godine djecu darivala majicama humanitarnog karaktera i olovkama.

 

Djeca su za svoje roditelje, bake, djedove, braću i sestre pjevala, plesala, recitirala…

 

Ravnateljica Lareta Žubrinić i pedagog Darko Samardžić su pozdravili buduće prvašiće kao i sve goste te roditelje obavijestili o upisima u prvi razred.

 

Budući da su svi polaznici predškole uspješno savladali sve programe u predškoli, dobili su potvrdu o uspješnom završetku predškole, a ona djeca koja su tijekom školske godine bila posebno vrijedna, dobila su priznanja i male poklončiće za svoje uspjehe u crtanju, pisanju i vladanju.

Čestitamo predškolcima i želimo puno uspjeha i u daljnjem radu!

SRETNO!

 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju