preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Radionica za eTwinning učitelje

Autor: Lareta Žubrinić, 10. 6. 2017.

Učiteljice naše škole sudjelovale na radionici o eTwinningu

   Etwinning ambasadorica Nataša Ljubić Klemše održala je iznimno uspješnu eTwinning radionicu za učitelje i ravnatelje koji su nakon održanog info-dana početkom godine iskazali želju naučiti i nešto više o suradnji i projektnom radu na eTwinning platformi.

    Radionica je održana u Osnovnoj školi August Cesarec Špišić Bukovica, a na njoj su osim učiteljica iz škole domaćina, sudjelovale i učiteljice iz OŠ Josipa Kozarca Slatina, OŠ Voćin, OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci i naše škole: Dragana Matić, Marija Peček, Nadin Cuca i ravnateljica Lareta Žubrinić.

   U radno raspoloženoj atmosferi bili smo iznimno aktivni i motivirani za učenje o radu na Twinspace-u i ostalim razinama koje pruža ova platforma. 

    Više o eTwinningu možete saznati iz prezentacije koju je priredila ambasadorica Nataša, a nalazi su u prilogu ove vijesti.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju