preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Zbogom, školo, do jeseni 2017

Autor: Lareta Žubrinić, 16. 6. 2017.

    Na tradicionalnoj manifestaciji "Zbogom, školo, do jeseni" proglašeni su najbolji učenici Virovitičko-podravske županije, a vrlo uspješno nastupili su i naši dečki četvrtaši! (snimka nastupa u prilogu vijesti)

   Ovu tradicionalnu manifestaciju za sve učenike osnovnih i srednjih škola organizira Virovitičko-podravska županija, a ove se godine, u suorganizaciji s OŠ Gradina, održala 14. lipnja 2017. u sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica.

    Sve nazočne su pozdravili Ljiljana Bakić, ravnateljica OŠ Gradina, Vesna Šerepac, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu VPŽ i virovitičko-podravski župan Igor Andrović. Na ovoj kulturno-zabavnoj manifestaciji nagrađuju se najbolji učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola te se proglašavaju najbolji učenici županije. 

   Najbolji učenik naše škole Mladen Banović u pratnji svojih prijatelja osmaša, razrednice Tihane Mađar i pedagoga Darka Samardžića primio je nagradu od strane Virovitičko-podravske županije koju mu je uručila pročelnica Vesna Šerepac, 

  Na "Zbogom, školo" nastupili su i naši poznati #dečki#četvrtaši#vitezovi  u plesnoj koreografiji poznate pjesme Gangam style koju su marljivo uvježbavali sa svojom učiteljicom Marijom Peček. Svojim odličnim nastupom dodatno su užarili atmosferu i zaradili veliki pljesak oduševljene publike! 

   U privitku ove vijesti možete pogledati snimku nastupa zahvaljujući gospodinu Mariju Tudiću. 


Izvor: foto: vpz.hr
Priloženi dokumenti:
nastup_vitezova.mp4 (6.90 MB)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju