preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Prvašići - sigurno u prometu!

Autor: Marija Vencl, 15. 9. 2019.

I ove godine, diljem zemlje provodi se preventivna akcija "Poštujte naše znakove!"  Riječ je o preventivnoj akciji MUP-a kojom se želi zaštititi najugroženiju skupinu sudionika u prometu - djecu, a odrasle, prvenstveno vozače raznih prometala, još jednom podsjetiti da uvijek paze na njih.

Tako je prometni policajac Policijske postaje Slatina posjetio i prvašiće naše škole i ukazao im na potencijalne opasnosti koje im prijete u prometu te na negativne, ali i pozitivne primjere ponašanja u prometu.

Objasnio im je svrhu pješačkog prijelaza i semafora, kao i razloge zbog kojih ih treba koristiti, na važnost vezanja sigurnosnog pojasa u vozilu, potrebi nošenja kacige pri vožnji biciklom i još mnogo korisnih savjeta vezanih za sigurnost u prometu.

Za pokazanu aktivnost prvašići su dobili i prigodne poklone te zahvalili policijskom djelatniku na dolasku i korisnim savjetima.
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju