preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Hrvatski olimpijski dan naših malih"olimpijaca"

Autor: Kristina Pintarić, 15. 9. 2019.

Hrvatski olimpijski dan obilježava se svake godine 10. rujna te ga i naši učenici razredne nastave vrlo rado obilježavaju svake godine. Ove godine učenici su se natjecali u skupinama u štefetnim igrama. 

Učiteljice su pripremile 3 poligona za natjecanje učenika koji su se natjecali po razredima i to prvi razred protiv drugog razreda, a treći razred protiv četvrtoga.

Prvi poligon je bio test ravnoteže te su se prvi natjecali učenici 3. i 4. razreda, a pobjedu su odnijeli četvrtaši. U dvoboju 1. i 2. razreda, pobijedili su učenici drugoga razreda.

Na idućem poligonu naglasak je bio na sunožnom skakanju te zaobilaženju prepreka. Pobjednici ove discipline bili su učenici 2. i 3. razreda.

Posljednji poligon je bio odlučujući za dvoboj trećaša i četvrtaša. Naglasak je bio na brzini! Učenici su trčali najbrže što su mogli noseći lopticu kao štefetu. Pobjednici ovoga poligona su učenici 4. razreda te učenici 2. razreda.

Na kraju naših sportskih susreta organizirali smo jednu kratku utrku koja je za cilj imala doći što prije do učiteljice i uzeti lopticu. Sudjelovali su svi učenici naše matične škole, a kao najbrži trkač dokazao se je Leon Mandić, učenik 4. razreda.

Čestitamo Leonu, kao i svim učenicima na sudjelovanju, trudu i zalaganju! 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju