preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

"Škola za život" - 1. savjetnički posjet

Autor: Lareta Žubrinić, 20. 10. 2019.

U četvrtak 17. listopada u našoj je školi za sve učitelje održan 1. savjetnički posjet u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Ovaj je posjet u trajanju od 4 sata održan kao podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme poznatije pod nazivom "Škola za život" i s ciljem kako bi se učitelji što bolje pripremili za njezino provođenje u radu s učenicima te se uspješno nosili s izazovima koje reforma donosi.

Voditeljice ovoga 1. savjetničkog posjeta bile su mentorice "Škole za život" Božica Majhen iz OŠ Eugena Kumičića Slatina i Svjetlana Urbanek iz OŠ "Ivana Brlić-Mažuranić" Orahovica. One su za nazočne učitelje održale zanimljiva interaktivna izlaganja i radionice o temi vrednovanja i aktivnog učenja. 

Učitelji su i sami vrlo aktivno i zainteresirano sudjelovali u radu te su tijekom posjeta s voditeljicama imali priliku raspravljati o temama i područjima vezanim uz provođenje školske reforme. 

2. savjetnički posjet najavljen je za drugo polugodište.
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju