preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Drugi dan predškolaca - upoznajmo školu!

Autor: Ivana Blaško, 27. 10. 2019.

Drugi dan predškolaca  -  još jedan uzbudljiv i ispunjen dan! Za početak malo smo se više međusobno upoznavali, saznali početna i najosnovnija pravila ponašanja u školi, a zatim smo i glumili, pričali priče, crtali, igrali se, razgovarali, družili se na našem školskom dvorištu...

Tijekom tog dana dogovorili smo se i odlučili obići školu te upoznati njezine djelatnike. Posjetili smo i sve naše prijatelje školarace, učiteljice, tetu kuharicu, a dočekala nas je i naša ravnateljica.

Pokazala nam je kako izgleda njezin ured (Tia je zaključila da ništa nije razbacano!) te otkrila što se tu događa i što je njezin posao. Predškolci su zainteresirano slušali i sudjelovali u razgovoru, a bili su i posebice znatiželjni da su se i sami stavili u njezinu ulogu pa je ravnateljica mogla malo odahnuti od posla.

Uočili su gomilu papirologije i  bilješki pa su i sami nešto probali zapisati. Pisali su i slali mailove na „tetinu“ adresu, „telefonirali“. Ne sumnjamo da imamo i potencijala za kojeg budućeg ravnatelja.

Za kraj svratili smo i do ureda tajnice i računovotkinje. 


„Kakav dan! Zaželjeli smo da je još duže potrajao!“ –

Na kraju su dodali budući prvašići. 

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju