preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Prijevremeni upis učenika u 1. razred osnovne škole

Autor: RUŽA ŽIVKOVIĆ, 3. 2. 2020.

Dragi roditelji, 

ukoliko želite prijevremeno upisati svoje dijete u 1. razred osnovne škole pogledajte dopis Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju Virovitičko-podravske županije koji donosimo u nastavku. 

Poštovani,

s obzirom da su od 1. siječnja 2020. godine poslovi koje je obavljao Ured državne uprave u Virovitičko-podravskoj županiji preneseni na Virovitičko-podravsku županiju, poslove koje je obavljala Služba za društvene djelatnosti UDUVPŽ, a odnose se na obrazovanje, sada obavlja Upravni odjel za obrazovanje i demografiju VPŽ.

U vezi s navedenim, obavještavamo vas da na području Slatine i Orahovice više nema službenika koji obavljaju poslove iz nadležnosti ovog Upravnog odjela, a koji se odnose na obrazovanje, već se svi poslovi obavljaju u Virovitici.

Kako se približava vrijeme upisa u prvi razred osnovne škole molimo vas da uputite roditelje koji vam se obrate jer žele podnijeti zahtjev za prijevremeni upis djeteta u prvi razred da ga mogu poslati poštom na sljedeću adresu: Virovitičko-podravska županija, Upravni odjel za obrazovanje i demografiju, Trg Lj. Patačića 1, 33000 Virovitica.

Roditelj treba dostaviti Zahtjev za prijevremeni upis djeteta u prvi razred (Prilog I) kao i Zahtjev za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta/učenika (Obrazac 6), s traženim prilozima.

Obrasci navedenih zahtjeva objavljeni su na mrežnoj stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr (Županijska uprava – Obrasci – Upravni odjel za obrazovanje i demografiju).

S poštovanjem.

pročelnica mr. sc. Vesna Šerepac, dipl. pedagog
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju