preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Iskoristi dan u Virovitičko - podravskoj županiji

Autor: RUŽA ŽIVKOVIĆ, 4. 2. 2020.

Dana 3. veljače 2020. učenicima 7. razreda Osnovne škole Vladimira Nazora, Nova Bukovica, podijeljeno je jedanaesto izdanje vodiča „Iskoristi dan u Virovitičko – podravskoj županiji“.

Učenicima su na satu razrednika pedagoginja Ruža Živković i razrednik Toni Šafer podijelili vodiče te održali primjerenu radionicu na temu „Kvalitetno provođenje slobodnog vremena“.

Ovim vodičem Hrvatski zavod za javno zdravstvo Virovitičko – podravske županije „Sveti Rok“ u suradnji s osnivačem i školama učenicima nudi pregled aktivnosti kojima se učenici mogu baviti u slobodnom vremenu u svom mjestu i/ili okolnim mjestima u Županiji.

 

Dosadno vam je? Napisali ste zadaću? Pročitali lektiru? Zavirite u vodič za provođenje slobodnog vremena djece i mladih  - „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji".

Novo  jedanaesto izdanje vodiča na više od 300 stranica upućuje djecu i mlade na raznolike  društvene, sportske i vjerske aktivnosti  dostupne u gradovima i općinama na  području Virovitičko-podravske županije.

U vodiču su tako navedene i sve aktivnosti kojima se u slobodno vrijeme možete baviti na području općine Nova Bukovica - sportom u nogometnim klubovima, računalima i tehnikom u Udruzi informatičara i tehničara, folklorom u miljevačkoj Matici slovačkoj, postati članom DVD i još mnogo toga...

Autori ovog zanimljivog  vodiča su članovi Povjerenstva za suzbijanje bolesti ovisnosti Virovitičko-podravske županije:  mr. sc. Vesna Šerepac, dipl. pedagoginja, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti u VPŽ, prim. mr. sc. Miroslav dr. Venus, ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok"  i  profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok" VPŽ.

Ukoliko želite možete prelistati online izdanje vodiča:  http://www.zzjzvpz.hr/hr/sadrzaj/knjiznica/knjige/iskoristi_dan_u_vpz_2019.pdf

Još vijesti uz ovaj Vodič možete pogledati na sljedećim poveznicama:

http://www.vpz.hr/2020/01/26/predstavljeno-11-izdanje-vodica-iskoristi-dan-viroviticko-podravskoj-zupaniji/

http://www.vpz.hr/2019/12/16/objavljeno-jedanaesto-izdanje-vodica-mlade-iskoristi-dan-viroviticko-podravskoj-zupaniji/

 

Pedagoginja: Ruža Živković

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju