preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Donacija računala u PŠ Miljevci

Autor: Lareta Žubrinić, 23. 2. 2020.

Klinci u Područnoj školi Miljevci prošli su petak imali razloga za veselje! Osim što su od svojih gostiju dobili novo računalo, razveselila ih je i velika šarena kutija puna slatkiša i školskoga pribora - odlična motivacija za njihov daljnji rad!

Našu područnu školicu u petak su posjetili dragi gosti! Bila nam je posebna čast ugostiti prodekanicu Ekonomskoga fakulteta u Osijeku dr.sc. Natašu Drvenkar i njezinu suradnicu Maju Carević, dipl. ing. građevine  iz virovitičke tvrtke CIP.

One su, kao predstavnice virovitičkog ogranka/satelita Rotary Cluba Bjelovar, našim učenicima za korištenje u svakodnevnom radu, donirale stolno računalo sa svim komponentama.

Posebno nam je zadovoljstvo zahvaliti gospodinu Josipu Ivošu, ravnatelju Srednje škole "Stjepan Sulimanac" u Pitomači, koji se pobrinuo da ovo računalo stigne u prave ruke te ga osobno donio i instalirao!

Našim učenicima, kao i njihovim učiteljima, ovo će računalo biti od velike pomoći u ostvarivanju nastavnih sadržaja, a kada od obaveza "padne šećer" poslužit ćemo se i slatkim paketićima:)

 

Miljevački mališani zahvaljuju svojim novim prijateljima!smileyheart
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju