preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Dan žena

Autor: Nadin Cuca, 8. 3. 2020.

Učenici skupine „eT bees” kroz tri tjedna bili su vrlo vrijedni. Svaku srijedu u ranim jutarnjim satima izrađivali su svoj poklon za najvažnije žene u svom životu. Za koga drugoga nego za majke i bake...

Dana 4.ožujka 2020. završili su svoje uokvirene čestitke s posebnim stihovima. Učiteljica Nadin dala im je zadatak smisliti prave riječi ili rečenice kojima opisuju svoje mame ili bake, ali da oni počinju s točno određenim slovima.

U izradu su uložili puno truda, kreativnosti, želje da kažu majkama i bakama koliko ih cijene, što kod njih vole, opažaju. Nije to bio nimalo lak zadatak. Ideja je bilo puno, a čestitka malena, no odlučili smo se one najprikladnije.

 

 

Kako čestitke izgledaju, pogledajte u nastavku. Vjerujemo da su majkama i bakama, kojima su najmjenjene, izmamile osmijeh na lice.

 

 

   

 

 

 

   

 

 

Za kraj, svim djevojčicama, djevojkama, majkama, bakama, ma svim ženama učenici i učiteljice PŠ Miljevci od srca žele sretan Dan žena!

 


Izvor: Tekst: Nadin Cuca; Fotografije: Nadin Cuca


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju