preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Školarci iz VPŽ pjesmom protiv korone

Autor: Lareta Žubrinić, 24. 4. 2020.

Ovaj videozapis nastao je suradnjom svih osnovnih škola i Katoličke klasične gimnazije u Virovitičko-podravskoj županiji. Nastao je na poticaj pročelnice županijskog Ureda za prosvjetu i demografiju Vesne Šerepac i kao zaključak prvog virtualnog kolegija ravnatelja OŠ koji je organizirao župan virovitičko-podravski Igor Andrović. 

Ovim videozapisom, a u ozračju sadašnje epidemiološke situacije na području naše županije i obilježavanja Dana planeta Zemlje, učenici škola željeli su potaknuti sve svoje sugrađane na veću odgovornost u ponašanju u vrijeme korona virusa i svijest o potrebi očuvanja zdravlja te ih motivirati na aktivno uključivanje u očuvanje okoliša o čijem stanju ovisi naša zajednička budućnost.

 

 

Sve su škole slanjem fotografija ili snimaka svojih vrijednih učenika doprinijele konačnom uratku, dok je tekst pjesme u pozadini videa zajednički rad učiteljica Marinele Zrinščak Begovac i Renate Grahovac iz OŠ Eugena Kumičića i njihovih učenika. Za glazbeni aranžman zaslužan je Slatinčanin Mario Novaković, a sve materijale objedinila je Lareta Žubrinić, ravnateljica OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica. (www.vpz.hr, lž, bm)
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju