preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za vrtiće i škole

Autor: Administrator , Lareta Žubrinić, 30. 4. 2020.

Poštovani roditelji, 

u nastavku vijesti nalazi se obavijest ravnateljice kao i Uputa nadležnog epidemiološkog stožera, a vezano uz organizaciju i osiguravanje uvjeta za povratak djece/učenika u vrtiće i škole.

Dragi roditelji i učenici,
ministrica Blaženka Divjak najavila je početak rada u školi i povratak učenika razredne nastave u škole 11. svibnja uz napomenu da se trebaju ostvariti svi uvjeti iz uputa nadležnih epidemiologa i Stožera te da će odluka Vlade biti donesena tek kad budu osigurani svi traženi uvjeti za povratak u škole.
Radi se o mogućnosti početka nastave, dakle samo o prijedlogu za koji prvo moraju biti ostvareni uvjeti. Čekamo razvoj situacije, konkretne odluke Vlade, a prilažemo danas dobivene upute. ( i u prilogu)

null

null

 
 
O svemu ćemo vas pravovremeno obavještavati s konkretnim informacijama te potom po učiteljicama razredne nastave poslati anketu u kojoj ćete se moći izjasniti.
U školi o svemu odgovorno vodimo računa, osobito o dobrobiti učenika, te se nadam i nadalje odličnoj suradnji s vama kakva je i do sada bila!
 
Hvala vam puno na  strpljenju, pomoći i  razumijevanju!
 
ravnateljica Lareta Žubrinić
 
 
 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju