preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

OBITELJ - zajednica kojom upravlja LJUBAV!

Autor: Jasminka Stošić, 17. 5. 2020.

UN je 1993. godine odredio 15. svibnja kao Međunarodni dan obitelji s ciljem da se naglasi važnost obitelji kao osnovnog elementa svakog društva. Ovogodišnje obilježavanje Međunarodnog dana obitelji na razini Ujedinjenih naroda posvećeno je temi „Obitelji, obrazovanje i dobrobit obitelji“ odnosno uloga obitelji i obiteljske politike u promicanju obrazovanja i opće dobrobiti njenih članova. Budući da su toga dana sve obitelji pozvane proslaviti svoje zajedništvo, vezanost i ljubav koju osjećaju jedni prema drugima, u zajedničkim aktivnostima i uživanju jedni u drugima, i u PŠ Miljevci odazvali su se tome pozivu!

Evo kako su učenici 2. razreda PŠ Miljevci realizirali svoj MINI – OBITELJSKI PROJEKT kojega su osmislili kao ideju na Satu razredne zajednice, a proveli zajedno s ostalim članovima svojih obitelji tijekom protekle sedmice.

Udružene aktivnosti usmjerene na uređenje njihovih dvorišta i okućnica bile su izvrsna prilika, osim za rad i učenje novih vještina i znanja, i za neprocjenjivo važne trenutke razmjene ljubavi i jačanja obiteljskog zajedništva.

Kakav je bio konačni učinak projekta najbolje potvrđuju fotografije koje dijelimo s vama!

 

Uz fotografije drugašića, donosimo i nekoliko onih koji su potvrda kako su i prvoškolci dali svoj doprinos obilježavanju ovogodišnjeg Svjetskog dana obitelji. 

Također možete vidjeti i foto - priloge koji su rezultat izvannastavnih aktivnosti koje su s miljevačkim učenicima (povodom „obiteljskog dana”) proteklog tjedna provele učiteljice Nadin, Marina i Jasminka. One su dokaz kako su, premda su još maleni, miljevački školarci itekako svjesni važnosti OBITELJI – zajednice od koje sve počinje i u čijem se okrilju i oni sami uvijek najbolje osjećaju.

 

Bez obzira na sve definicije svijeta, obitelj zapravo definiramo mi sami. Zajednička nota svim obiteljima je LJUBAV. A ona je u obitelji - beskrajna! Obitelj je suosjećajna, zabavna, pouzdana, jedinstvena, sposobna praštati, iskrena, zaštitnička, prijateljska, konstantna…

 

Učenici i učiteljice PŠ Miljevci žele vam:

SRETAN DAN OBITELJI!


Izvor: Jasminka Stošić, razredna učiteljica 1. i 2. r. PŠ Miljevci


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju