preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Završna svečanost predškolaca 2019.-2020.

Autor: Ivana Blaško, 17. 6. 2020.

2020. godina bila je vrlo specifična i drugačija za sve pa tako i naše predškolce. Posebice ćemo pamtiti dane dok smo bili primorani ostati u svojim domovima, družiti se i učiti te završiti predškolu virtulanim putem.

Ipak krivac takve situacije dozvolio je da se okupimo  posljedni  put; zajedno s roditeljima, učiteljima, ostalim budućim prvašićima, gostima, te se oprostimo na poseban dan – dan kad naši mališani obilježavaju svoj veliki korak u novi period školovanja i prezentiraju svoj rad tokom predškolske godine. 10. lipnja 2020., održana je završna svečanost.

 

Na samom početku programa, djeca su svoj pozdrav i predstavljanje uputili na poseban način kroz zajednički osmišljenu recitaciju i rimu te smo svi zajedno pogledali kratki videozapis „Naši predškolski dani“ , u kojem je prikazana nekolicina najvažnijih obilježenih događaja,  aktivnosti kojim smo se bavili, odabrani likovni radovi...

Priredba je bila ispunjena sviranjem, igrokazom, pjevanjem, plesom (u tome su nam se i priključili ostali budući prvašići), a ponajviše veseljem i  smijehom.

 

                           

                           

 

Za svoje zalaganje, trud i uspješnu završen program  predškole, djeci  su dodjeljene potvrde, a posebnim pohvalama i  priznanjima  nagrađeni su i predškolci u „kategorijama“ -  nabrižniji prijatelj, najcrtačica, najpjevačica i mali najprogramer te su obradovali  poklončićima od Općine Nova Bukovica.

 

 

Ravnateljica Lareta Žubrinić i pedagoginja Ruža Živković su također pozdravili buduće prvašiće kao i sve goste te roditelje obavijestili i o upisima u prvi razred.

 

Budući prvašići, želimo vam sretno odrastanje i puno uspjeha u školi! Budite voljeni, volite učenje, prihvatite izazove, budite dio zajednice, veselite se!
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju