preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE: 1. dan nastave u školi!

Autor: RUŽA ŽIVKOVIĆ, 2. 9. 2020.

Dragi učenici i roditelji! Nastava počinje 7. rujna 2020. i to:

Nastava za učenike predmetne nastave počinje u 08,00 sati (bus kreće u 7:00 iz Bukovačkog Antunovca) i traje do 10,25 sati (bus učenike odvozi u 10:35 i kupi učenike za drugu smjenu).

Nastava za učenike razredne nastave počinje u 11:20 i traje do 13:45 (bus učenike odvozi u 14:00). Nastava za učenike u Miljevcima počinje u 08:00 i traje do 10,25 sati. 

Učenici će taj dan imati nastavu samo sa svojim razrednikom/icom te će od njih dobiti sve daljnje upute za ostale radne dane, epidemiološke mjere, početak i kraj nastave, odlazak i dolazak autobusa, informacije o ulasku u školu, izlasku iz škole, prehrani, preobuci i dr.

Od utorka 8. rujna 2020. nastava će se odvijati prema redovitom rasporedu za sve učenike naše škole koji će dobiti prvi dan škole od svojih razrednika.

PRIJEM PRVAŠIĆA

Prijem za prvašiće je u ponedjeljak 7. rujna u 11,20 sati u prostoru škole. Svaki prvašić smije doći u pratnji jednog roditelja (prvi radni dan) koji je obvezan nositi zaštitnu masku i pridržavati se navedenih epidemioloških mjera te zadržavati u školi najdulje 15 minuta kako stoji u uputama.

PREUZIMANJE UDŽBENIKA

3. rujna 2020. (četvrtak) ispred škole u vremenu od 9:00 do 11:00 sati pridržavajući se epidemioloških mjera i potpisujući izjavu o preuzimaju roditelji učenika 2. razreda matične škole, ispred škole, a učenici 8. razreda od 12:15 do 13 sati.

Učiteljica trećeg razreda osobno će predati knjige roditeljima.

Roditelji učenika iz PŠ Miljevci dobit će obavijest od svojih učiteljica o preuzimanju udžbenika.

Roditelji učenika od 4. do 7. razreda trebaju preuzeti knjige 4. rujna 2020. (petak) ispred škole u vremenu od 10:00 do 11:00 sati pridržavajući se epidemioloških mjera i potpisujući izjavu o preuzimanju.

EPIDEMIOLOŠKE MJERE – UPUTE

Učenici 1., 2., 5., i 7., razreda ulaze u školu na glavni ulaz škole, pazeći na distancu i pridržavajući se epidemioloških uputa i mjera, te se penju na  kat u pratnji svojih razrednika/ica, preobuvaju se i odlaze u svoje učionice.

Učenici 3., 4., 6., i 8. razreda ulaze na stražnji ulaz škole, pazeći na distancu i pridržavajući se epidemioloških uputa i mjera te ostaju u prizemlju u pratnji svojih razrednika/ica, preobuvaju se i odlaze u učionice. 

Prije dolaska u školu roditelji (učenici od 1. do 4. razreda) dužni su izmjeriti djeci temperaturu koju oni svakodnevno moraju upisivati u bilježnicu i istu pokazati učiteljici u razredu. Ako dijete ima temperaturu preko 37.2 °C pod pazuhom, taj dan ne dolazi u školu, a roditelji obavještavaju liječnika i školu.

Isto vrijedi i za učenike od 5. do 8. razreda.

Učenici od 1. do 4. razreda ne moraju nositi maske dok učenici od 5. do 8. razreda trebaju nositi maske i staviti ih na ulasku u školu, ali tijekom nastave nisu ju obvezni nositi jer je škola osigurala potreban razmak u učionicama za sve učenike.

Roditeljima je zabranjen ulazak u školu. (Zabrana se ne odnosi na roditelje učenika 1. razreda i to samo za prvi dan škole uz obavezno nošenje maske. U školu može ući samo jedan roditelj koji nema temperaturu ni respiratornih problema).

❗Ove će se obavijesti još ažurirati tijekom tjedna pa budite u tijeku. Sve obavijesti dobit će te na vrijeme i od razrednika svoga djeteta.

U privitku se nalaze epidemiološke mjere zaštite od zaraze virusom Covid 19.
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju