preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Pozivamo Vas da nam se priključite u prvom obilježavanju Tjedna školskog doručka

Autor: Eva Turza Mitrović, 23. 9. 2020.

Doručak je za školarce najvažniji obrok u danu, a škole su mjesto gdje se svaki dan poslužuju tisuće doručaka. To je razlog za slavlje! Zato će od 2020. godine svakog listopada, uoči Svjetskog dana hrane, Hrvatska slaviti nacionalni Tjedan školskog doručka.

Ove godine Tjedan školskog doručka proslavit ćemo od 12. do 16. listopada. Tjedan školskog doručka pokrenut je kako bi se podigla svjesnost o važnosti nutritivno bogatog doručka za svako školsko dijete. Tijekom tog tjedna škole će moći prezentirati svoje programe doručaka putem uzbudljivih natječaja i promotivnih aktivnosti.

Svakako se priključite našem zabavnom petodnevnom školskom izazovu kako biste dobili školsku diplomu Živjeti zdravo!

Više informacija o izazovu, kao i dodatne ideje, materijale i savjete možete pronaći u kratkoj knjižici koju smo pripremili za vas i koja se nalazi na sljedećoj poveznici. https://zivjetizdravo.eu/2020/09/22/proslavimo-tjedan-skolskog-dorucka-zajedno/

Molimo Vas da knjižicu podijelite sa učiteljicama i učiteljima u svojoj školi i potaknete ih na sudjelovanje u ovoj akciji!

Mi ćemo na našoj web stranici i društvenim mrežama cijeli tjedan objavljivati zanimljive i poučne sadržaje vezane uz školski doručak pa nas svakako pratite. Bilo bi nam jako drago kada biste s nama podijelili kako se u Vašoj školi slavi Tjedan školskog doručka (video, fotografije, tekstovi i slično).

Za sva Vaša pitanja stojimo na raspolaganju i veselimo se Vašem sudjelovanju!

 

S poštovanjem,

Tim Živjeti zdravo
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju