preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

eTwinning oznaka kvalitete za rad na projektu "Be the change...you want to be!"

Autor: Lareta Žubrinić, 24. 9. 2020.

Učiteljica PŠ Miljevci Marina Kordi, kao i njezini učenici, polaznici izvannastavne aktivnosti CvrčEKO, nagrađeni su i pohvaljeni za svoj rad na eTwinning platfomi u projektu pod nazivom „Be the change… you want to be“ i to eTwinning oznakom kvalitete za rad na projektu!

Ovaj je projekt, integiran u kurikulum škole, nastao i razvijao se u suradnji s partnerskom OŠ Josipa Kozarca iz Slatine i učiteljicom Nadin Cuca te osnovnim školama iz Španjolske i Turske.  Osim kolega iz partnerskih škola,  doprinos ovom priznanju dale su i  učiteljice razredne nastave iz naše škole Marija Peček, Kristina Pintarić,  Marija Vencl, Jasminka Stošić i Lidija Medved. 


Cilj projekta je podizanje razine svijesti uključenih učenika o očuvanju okoliša te njihovo aktivno uključivanje u rješavanje problema održivog razvoja u svojoj zajednici pri tome razvijajući međusobnu suradnju i partnerski odnos. 
Tijekom provedbe ovog eTwinning projekta održavane su radionice, videokonferencije, razmjena materijala i rezultata istraživanja partnerskih škola, a  korištene su pedagoške inovacije i web alati osobito za vrijeme nastave na daljinu. 


Čestitamo našim učenicima i njihovoj učiteljici na dobivenoj oznaci kvalitete, a nastavljajući s  radom na ovom projektu planirano je  prijaviti se i na višu razinu, a to je Europska oznaka kvalitete!yes

Mi ćemo se potruditi i vjerujemo da rezultati neće izostati! 

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju