preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Rujan u PŠ Miljevci u znaku rođendana!

Autor: Jasminka Stošić, 5. 10. 2020.

Nakon što je primjereno označen početak nove školske godine i pošto smo se riješili sveukupnog stresa koji ga je pratio – dijelom zbog epidemiološke situacije uzrokovane virusom Covid 19, a dijelom i zbog uzbuđenja koje obilježava svaki početak – mališani PŠ Miljevci pamtit će protekli mjesec i po proslavi nekoliko učeničkih rođendana.

Školsko obilježavanje rođendana u miljevačkoj područnoj školi je višegodišnja tradicija, koju učenici, podržani od svojih roditelja, nisu napustili niti u ovo krizno vrijeme, ali su se, kao i u svemu ostalome, bili prisiljeni prilagoditi novim i izmijenjenim uvjetima.

Naši rujanski slavljenici bili su: Sebastian Halas (2. r.), Dunja Sobol (3. r.) i Erina Ana Kordi (2. r.). Nakon što je svakom od njih, uz „glazbene čestitke”, uručen poklon prema osobnom odabiru, slavljenici su se pobrinuli za uzvratnu pažnju te su svoje prijatelje obradovali slatkim paketićima, koje su pomno opremili originalno zapakiranim djeci omiljenim proizvodima.

NO TO NIJE SVE!!!!!

Rođendanska proslava se u poslijepodnevnim satima ili pak u dane vikenda nastavila i u domu svakog od naših slavljenika (Brezik – Miljevci – Gornji Miholjac), a za dobro raspoloženje i izvrsnu zabavu ondje se pobrinula cijela obitelj domaćina. Uz neizostavnu tortu i svjećice, bilo je tu pregršt balona i ostalih rođendanskih dekoracija, a našao se čak i poneki „napuhanac” koji je zabavu mališanima pretvorio u „TOP – užitak”! Veselja i smijeha nije uzmanjkalo, a tomu, svakako, rođendanske fešte i služe!

NEKA NAM NAŠI SLAVLJENICI BUDU SRETNI, ZDRAVI I VESELI, a mi se vraćamo našim radnim zadacima i školskim obvezama - jer tek uz dovoljno rada i zalaganja prethodno spomenute želje bit će nam i ostvarive!


Izvor: Jasminka Stošić, razredna učiteljica 2. i 3. razreda u PŠ Miljevci (foto i tekst)


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju