preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Prošao naš prvi Erasmus+ projekt

Autor: RUŽA ŽIVKOVIĆ, 13. 10. 2020.

Ravnateljica je škole Lareta Žubrinić 1. rujna 2020. potpisala ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu programa Erasmus+, aktivnost K2, što će našim učiteljima, stručnim suradnicima i učenicima omogućiti putovanja i edukaciju u partnerskim zemljama - Tursku, Rumunjsku, Španjolsku i Portugal! 🤸‍♀️🌏🗺
Projektom čija je vrijednost 25.000,00 💶 koordinira naša pedagoginja Ruža Živković kojoj zahvaljujemo👏👏 na velikom i uspješno određenom poslu u prijavi projekta!

 
Na stranicama Virovitićko-podravske županije također možete pročitati o našem projektu:
 
Danas 13. listopada 2020. ravnateljica Lareta Žubrinić i pedagoginja Ruža Živković održale su prvi online sastanak s našim partnerima.
U četvrtak 15. listopada 2020. projekt će predstaviti na Danima Erasmusa također online putem učiteljima naše škole.
 
 
Svi učenici od sedme do jedanaeste godine, s obzirom na kriterije opisane u projektu, dobit će priliku sudjelovati u aktivnostima i mobilnostima učenika i učitelja, a sa projektom će se upoznati kroz naredna tri tjedna.
Više o samom projektu uskoro, a do tada nam možete čestitati i s nama se veseliti jer ovo je našoj školi PRVI Erasmus+ projekt!!
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju