preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Erasmus+ Dan i LOGO

Autor: RUŽA ŽIVKOVIĆ, 15. 10. 2020.

Danas, 15. listopada 2020. učenici petoga razreda na nastavi Likovne kulture crtali su LOGO za naš prvi Erasmus projekt „Traditional games – healthy childhood development“. Učenici su dobili zadatak da osmisle logo za ovaj projekt te će pet najboljih radova ići u daljnje glasovanje na Facebook stranici projekta. Učenik/ica čiji logo bude odabran za logo projekta imat će priliku ići na mobilnost kao nagradu.

Svi učenici trećeg, četvrtog i petog razreda koji žele svoj rad predložiti za logo projekta to mogu učiniti tako da pedagoginji najkasnije u ponedjeljak 19. listopada 2020. do 15 sati predaju svoje radove (u formatu papira za printer A4).

Logo treba sadržavati simbole partnerskih zemalja (Turska, Portugal, Rumunjska i Španjolska) kao i našu zastavu te mora biti povezan sa dječjim tradicionalnim igrama.

Potičemo sve učenike neka se uključe i predaju svoje radove na odabir. Sretno svima!

Najboljih pet radova koji će ići u daljnje glasovanje ispred naše škole odabrat će ravnateljica, pedagoginja i učiteljica likovne kulture.

Kako su učenici danas crtali radove, možete pogledati u nastavku.

Budući da se Dani Erasmusa obilježavaju 15., 16., i 17. listopada, a nakon što su učenici nacrtali svoje radove,  pedagoginja im je ukratko predstavila njihov zajednički Erasmus+  projekt te im podijelila promidžbene materijale koje je škola dobila od naše krovne agencije za mobilnost AMPEU (blokove za crtanje, bilježnice, kemijske, bombone, brošure, knjižice sa korisnim informacija, stripove i drugo).  

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju