preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Hrvatski školski muzej poziva na suradnju - 2020. godina: negativan test - pozitivna sjećanja

Autor: Eva Turza Mitrović, 27. 11. 2020.

U nastojanju da sa svojim najvjernijim i najbrojnijim posjetiteljima – učenicima i nastavnicima – ostanemo povezani, pozivamo Vas na suradnju. Hrvatski školski muzej, osim školskih predmeta, čuva i školske uspomene. Ova će nam 2020. godina zacijelo svima ostati u pamćenju. Pandemija koronavirusa, a na području Zagreba i okolice i snažan potres, utjecali su na naš svakodnevni život. Unatoč svemu, sigurni smo da je u godini koja je na izmaku bilo i lijepih trenutaka te pozitivnih doživljaja u školi, ma gdje ona bila.

Stoga Vas molimo za preporuku razrednicima i nastavnicima da motiviraju svoje učenike na pozitivna i lijepa sjećanja iz 2020. godine, prikupe ih te nam ih pošalju mailom na hsm@hsmuzej.hr. Jedna rečenica je dovoljna (navesti razred, grad i uz svaku izjavu ime učenika). Pomozite nam da s optimizmom ispratimo ovu godinu, prikupimo, podijelimo i sačuvamo lijepa sjećanja na nju. U privitku je motivacijsko pismo za nastavnike i učenike. U nadi kako ćemo zajednički ostvariti ovaj projekt srdačno Vas pozdravljamo.
S poštovanjem,


dr. sc. Štefka Batinić
ravnateljica Hrvatskoga školskog muzeja
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju