preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Sveti Nikola posjetio naše učenike

Autor: Lareta Žubrinić, 8. 12. 2020.

Dobri naš starac i prijatelj naših učenika sv. Nikola posjetio nas je i ove godine!

Sveti Nikola dobrodošao je i dragi gost u našoj školi! Ali, kako dolikuje dobrom gostu, on nikada ne dolazi praznih ruku - tako je bilo i ovaj put. 

Bez Krampusa, jer su djeca bila dobra i poslušna, i bez šibe, sv. Nikola je u petak, uoči svoga blagdana, posjetio i darivao sve učenike razredne nastave,ali i naše predškolce. OBišao je prvo Područnu školu u MIljevcima, a zatim ostalu razigranu ekiopu u matičnoj školi. Svakome je udijelio slatki darak i pregršt bombončića, a na tome su mu djeca zahvalila veselom pjesmom i predstavom!

NIkola nije zaboravio pohvaliti i Općinu Nova Bukovica koja mu je pomogla u nabavi svih tih paketića, a također naša Općina se pobrinula da is vako dijete učitelja i djelatnika škole dobije svoj paketić. 

Sva su djeca obećačla da će i nadalje biti još bolja nego do sada, a Nikola im je na odlasku poželio sreću i puno zdravlja!

Kako je to izgledalo, pogledajte u našem kratkom videozapisu!

 


Izvor: fotografije i video : učiteljice Kristina Pintarić, Martina Ocelić, Tatjana Bistrović, Marina Kordi, Đora Đorđević


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju