preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Projekt Otkrij tajnu za budućnost sjajnu se nastavlja!

Autor: Eva Turza Mitrović, 22. 2. 2021.

Projekt se nastavlja novim projektnim ciklusom (od 1. veljače do 31. ožujka 2021.) s već poznatim temama i ciljevima.

Budućnost, ili vrijeme koje će doći, ne možemo predvidjeti. Ali na nju možemo utjecati, i to pokretanjem promjena u svijetu koji nas neposredno okružuje. Pozivom na nastavak projektne suradnje Školska knjiga želi potaknuti škole na aktivno sudjelovanje u projektu te na pokretanje promjena kako bi nam svima budućnost bila bolja, sigurnija i sretnija.

 

Štiti vodu za globalnu slobodu

Čuvanje vode, racionalno trošenje i zaštita iznimno su važni za očuvanje i opstanak živih bića. Sada je pravo vrijeme za istraživanje i djelovanje. Osmislite načine očuvanja, racionalnog trošenja i zaštite vode u neposrednoj okolini. Razvijajte svijest o važnosti vode kao općeg dobra.

Nek' ti edukacija bude inspiracija

Jeste li se kada zapitali koja ste znanja i vještine pretočili u nešto korisno i primjenjivo? Kako ste svojim znanjem riješili svoj ili tuđi problem? Zapitajte se i pokušajte shvatiti važnost učenja u osobnom i profesionalnom razvoju. Prikažite inovativne primjere primjene znanja u svakidašnjem životu.

Ispiši stranice koje pomiču granice

Ova tema poziv je na put onamo gdje granicu crta samo mašta. Što će nastati u mašti ako nas na posebno i zanimljivo putovanje povede omiljeni književni lik? Osmislite načine poticanja na čitanje, razvijajte čitalačku sposobnost i potaknite izradu kutka za čitanje.
 

Projektne prijave bit će prihvaćene ako pristignu unutar zadanog roka i na odgovarajućoj prijavnici. Predlagatelji (razred ili skupina) mogu prijaviti jedan projekt po projektnoj temi.


Podrška kojoj znate ime.
Uvijek uz vas! 
Školska knjiga
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju