preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Ponavlja se 5. likovno-literarni natječaj "Zeleno srce kuca za nas"

Autor: Eva Turza Mitrović, 9. 3. 2021.

Ove godine ponavljamo prošlogodišnji natječaj koji je nažalost odgođen zbog pandemije COVID 19. Obavještavamo sve prošlogodišnje sudionike, čiji su radovi pristigli na našu adresu, da će biti uvršteni u ovogodišnji odabir. Ukoliko želite i ove godine s nama podijeliti neke nove ideje te ponovno sudjelovati bit će nam iznimna čast i zadovoljstvo.

Cilj ovog natječaja usmjeren je na zaštićena područja naše domovine (nacionalni parkovi i parkovi prirode) te raznolikost biljnog i životinjskog svijeta u zaštićenim područjima.

Učenici će likovnim i pisanim izričajem dočarati tajanstveni život prirode u najskrovitijim dijelovima zaštićenih područja. Svoja će znanja i iskustva kreativno i imaginarno prikazati odabranim detaljem zaštićene prirode.

Natječaj je organiziran povodom Europskog dana parkova koji se obilježava 24. svibnja. Ovaj je datum odabran kao sjećanje na postanak prvih europskih nacionalnih parkova u Švedskoj. Ideja za obilježavanje tog dana potekla je od Federacije EUROPARC, s ciljem razvijanja svijesti o zaštićenim područjima i parkovima.

Više o natječaju pročitajte u privitku vijesti.


Priloženi dokumenti:
Natjecaj_Zeleno_srce_kuca_za_nas.doc (39.00 KB)
Prijava_2021..odt (5.72 KB)


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju