preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Online aktivnost kroz projekt „Tradicionalne igre, zdrav razvoj djetinjstva“

Autor: RUŽA ŽIVKOVIĆ, 11. 3. 2021.

Dana 11. ožujka 2021. u 11:00 sati po srednjoeuropskom vremenu učenici iz pet partnerskih zemalja kroz projekt „Tradicionalne igre, zdrav razvoj djetinjstva“ zaigrali su online KAHOOT.IT kviz.

Online sastanak bio je zamišljen i realiziran kao sastanak u kojem smo mi (Hrvatski partner, s koordinatoricom Ružom Živković) bili organizatori Kahoot kviza i online sastanka u Zoom aplikaciji. Osim učenika petog razreda naše škole u ovoj aktivnosti sudjelovali su učenici iz Turske, Španjolske i Rumunjske, dok su Portugalski učenici zbog nenadanih okolnosti bili spriječeni sudjelovati.

Kako nam je bilo možete vidjeti u nastavku kroz nekoliko fotografija koje je zabilježila naša asistentica Dijana Dolovski.

Pobjednici su u nastavku: Sebastian (1. mjesto), Evina (2. mjesto) i Simona (3. mjesto). Čestitamo učenicima naših partnera na javljanju u živo i odlično provedenom zajedničkom vremenu. Pokazali ste znanje, ali i svoju zabavnu i veselu stranu zaplesavši u izravnom javljanju.

Za kraj željeli bismo se zahvaliti našoj ravnateljici Lareti Žubrnić koja je uvijek spremna pomoći i rado se uključuje u ovakve aktivnosti te i sama sudjeluje s učenicima u online javljanju. Također zahvaljujemo se i učiteljici engleskog jezika Maji Pavlić na svesrdnoj pomoći oko engleskog jezika i čitanja pitanja u online javljanju. A posebnu zahvalu dajemo našim partnerima koji su angažirali svoje učenike za igranje ovog kviza, iako su neki zbog epidemiološke situacije još uvijek online i pratili su kviz iz svojih domova, a ne iz škole.  

Nakon kviza, koordinatori iz svih zemalja, održali su svoje mjesečno online javljanje kako bi se dogovorili o daljnjim koracima i aktivnostima, te kako bi vrednovali ostvareno i realizirano kroz proteklih mjesec dana. Slika s našeg javljanja nalazi se u nastavku.

Fotografije: Dijana Dolovski, asistentica

Tekst: Ruža Živković, pedagoginja
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju