preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

I ovogodišnji Dan očeva malim Miljevčanima i njihovim tatama bio je dan za pamćenje!

Autor: Jasminka Stošić, 24. 3. 2021.

Svake godine 19. ožujka običavamo prigodnim aktivnostima obilježiti Dan očeva. Iako je i ove godine zbog epidemiološke situacije bilo potrebno sve naše ideje i prijedloge o proslavi ovog važnog dana uskladiti s aktualnim mjerama HZJZ -a, iznašli smo način za njihovu uspješnu provedbu.

 

Učenici PŠ Miljevci su posredstvom aplikacije Teams dobili upute za aktivnosti koje su na sam Dan očeva ili tijekom vikenda trebali ostvariti zajedno sa svojim tatama. Upute su se odnosile na provedbu neke korisne EKO – akcije na obiteljskom gospodarstvu (okućnici ili dvorištu). Fotografije koje su učenici tom prigodom snimili svjedoče o uistinu zanimljivim i posebno korisnim poslovima. Neki su učenici sa svojim tatama sadili maline, drugi jagode..., pojedini su skupljali granje obrezanih voćaka, a neki pak postavili u voćnjaku kućice (hranilice) za ptice.

I poljoprivredne strojeve je u proljeće potrebno prirediti za „novu sezonu” pa su se Dora Sobol i njen tata prihvatili i tog posla.

Dan proveden na otvorenom, i još u društvu s tatom – NEPROCJENJIVO!!!!! Tako su ga barem, sudeći prema fotografijama i njihovim naknadnim izjavama, doživjeli mali Miljevčani.

 

Kako bi se zahvalili tatama za predivne zajedničke trenutke i doživljaje, učenici su izradili „medalje” s porukama za svoje očeve: NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!

Uvjereni smo  kako će se tate (A također i mališani!) s radošću prisjećati i ovogodišnjeg druženje povodom Dana očeva te će ih nastojati što češće prakticirati i ubuduće.

Jer, jedino tako se zaslužuje prestižna titula „TATA OD FORMATA”!

 

 


Izvor: Jasminka Stošić, razredna učiteljica 2. i 3. r. u PŠ Miljevci (tekst i foto) i Marina Kordi, razredna učiteljica 1./4. r. U PŠ Miljevci (foto)


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju