preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Miljevčani sudjelovali na natječaju "Medzinárodný deň materinského jazyka"

Autor: Dominik Rajačić, 2. 4. 2021.

Ovoga su puta učenici slovačkog pokazali svoj likovni talent te su na projektu "Ja som" u organizaciji Slovačkog centra za kulturu Našice ostvarili izvrsne rezultate!

 

U sklopu natječaja "Medzinárodný deň materinského jazyka" miljevački su učenici, kao i učenici još deset škola od Iloka do Šibenika, raznim tehnikama oslikavali slovačku prirodu, gradove te državne simbole.

Radove smo zatim poslali u Slovački centar za kulturu gdje ih je povjerenstvo rangiralo. Nakon objave rezultata, posjetili su nas ravnateljica Centra dr. sc. Sandra Kralj Vukšić te njen suradnik kako bi učenicima podijelili pohvalnice i nagrade.

Svi su naši učenici dobili pohvalnice, a troje ih ostvarilo izvanredne rezultate.

Učenica Ana Koleno, osvojila je prvo mjesto u  kategoriji četvrtih razreda, u kategoriji petih razreda Marta Terek ostvarila je 2. mjesto, a prvašica Mia Dorčak 4. mjesto u kategoriji prvih razreda.  

Čestitamo učenicima na sjajnim rezutatima!Ukoliko želite pogledati radove naših učenika, svakako vas pozivamo na izložbu u Slovački centar za kulturu u Našicama gdje će biti izloženi radovi svih sudionika projekta. Ukoliko želite pročitati o dodjeli nagrada i na slovačkom jeziku, to možete učiniti ovdje.

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju