preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Živjele MAME!!!!!

Autor: Jasminka Stošić, 11. 5. 2021.

Druga po redu nedjelja u mjesecu svibnju „posebnija” je od svih ostalih u godini. Ona je jedinstvena i osobito značajna jer se u kalendaru može označiti najintenzivnijim tonom crvene boje, kakav jedino i pristaje najdražim bićima – našim majkama!

 

 

Kako bi svojim mamama izrazili zahvalnost za svu ljubav i brigu koju im one svakodnevno pružaju, učenici PŠ Miljevci pripremili su im mala, ali ugodna iznenađenja: poklončiće izrađene vlastoručno, npr. okvire za slike ili čestitke s toplim porukama za (Svima, bez iznimke!) najdražu osobu.

Ovogodišnja zanimljivost bili su i kuponi za neke od uslužnih aktivnosti koje mališani, iako još maleni, mogu i žele odraditi za svoje mame ili umjesto njih: usisavanje ili pomoć oko pripreme večere, ali i za neke užitke podijeljene s mamama - zajedničko gledanje filma po izboru i sl.

Kako su izgledala ta mini-iznenađenja s maksi-učinkom, pogledajte i sami! Njima su mali Miljevčani u rano nedjeljno jutro uspješno izmamili osmjehe i poljupce od svojih razdraganih mama.

A to nam je upravo i bio cilj!!!!!


Izvor: Jasminka Stošić, razredna učiteljica 2. i 3. r. u PŠ Miljevci (tekst i foto) i Marina Kordi, razredna učiteljica 1. i 4. r. u PŠ Miljevci (foto)


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju