preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Kad se male... i velike... ruke slože...!!!!!

Autor: Jasminka Stošić, 3. 6. 2021.

U srijedu, 2. lipnja 2021. g. u poslijepodnevnim satima u dvorištu PŠ Miljevci okupila se ekipa roditelja, sadašnjih i bivših učenika i njihovih sumještana, i potpomognuta djelatnicima područne i matične škole, s puno entuzijazma, uredila (gotovo do neprepoznatljivosti!) okoliš naše male škole.

 

Marljive ruke naših raspoloženih dragovoljaca ostavile su svoj vrijedan „otisak” u našem eksterijeru, koji je, zahvaljujući njima, sada opet uredan, lijep, atraktivan i funkcionalan!

Zablistao je naš bunar, a golovi i sprave na dječjem igralištu od jučer su još sigurnije i privlačnije našim učenicima i ostalim miljevačkim mališanima. 

Poseban trud nazočni učenici i njihovi roditelji i sumještani uložili su u uređenje našeg već dotrajalog i izblijedjelog murala na ulazu u školsku zgradu pa je i on poprimio novo – blještavije ruho!!!

Neizmjerno smo zahvalni našim roditeljima i ostalim volonterima i entuzijastima koji su nam priuštili ovaj izuzetan užitak!

Time su nam, pred sam završetak ove nastavne godine, poslali vrijednu poruku kako je škola iznimno važna ustanova u svakoj sredini te o njoj svi trebamo permanentno brinuti.

Istodobno svojim primjerom oni su našim sadašnjim i budućim učenicima pokazali kako se trud i suradnja u svakom području na kraju itekako isplate!!!

A po završetku posla, kako je i red, ostalo je još vremena za obaviti roštiljanje i  druženje uz itekako zasluženu večeru!

BRAVOOOO!heartyes

Naša jučerašnja akcija ogledni je primjer uspješne suradnje doma i škole.

Svi koji su se odazvali našem pozivu, za svoj poseban doprinos estetskom uređenju okoliša miljevačke područne škole – bez izuzetka zaslužuju priznanje i pohvalu u vidu „ČISTE PETICE”!

 NAJLJEPŠA VAM HVALA!!!!!heart


Izvor: Jasminka Stošić, razredna učiteljica 2. i 3. razreda u PŠ Miljevci (tekst) i Marina Kordi, učiteljica 1. i 4. razreda u PŠ Miljevci (foto)


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju