preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Online aktivnost kroz projekt „Tradicionalne igre, zdrav razvoj djetinjstva“

Autor: RUŽA ŽIVKOVIĆ, 9. 6. 2021.

Dana 9. svibnja 2021. u 12:00 sati po srednjoeuropskom vremenu učenici iz pet partnerskih zemalja kroz projekt „Tradicionalne igre, zdrav razvoj djetinjstva“ zaigrali su svoj drugi online KAHOOT.IT kviz.

Online sastanak bio je zamišljen i realiziran kao sastanak u kojem su ovaj puta partner Turska bili organizatori Kahoot kviza i online sastanka u Zoom aplikaciji. Osim sedam učenika petog i šestog razreda naše škole u ovoj aktivnosti sudjelovali su učenici iz Turske, Španjolske i Rumunjske, dok su portugalski učenici zbog nenadanih okolnosti bili spriječeni sudjelovati.

Kako nam je bilo možete vidjeti u nastavku kroz nekoliko fotografija.

Pobjednici su u nastavku: Elif (1. mjesto - Turska), Beril (2. mjesto - Turska) i Antonio (3. mjesto - Hrvatska). Čestitamo učenicima naših partnera na javljanju u živo i odlično provedenom zajedničkom vremenu. Pokazali ste znanje, ali i svoju zabavnu i veselu stranu.

Za kraj željeli bismo se zahvaliti našoj ravnateljici Lareti Žubrinić koja je uvijek spremna pomoći i rado se uključuje u ovakve aktivnosti te i sama sudjeluje s učenicima u online javljanju.

Posebnu zahvalu dajemo našim partnerima koji su angažirali svoje učenike za igranje ovog kviza, te turskom partneru na izuzetnoj organizaciji i kreaciji kviza.

Tekst i fotografije: Ruža Živković, koordinatorica projekta
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju