preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

10. likovni Dukatov natječaj "Volim mlijeko"

Autor: Eva Turza Mitrović, 12. 10. 2021.

Ove godine zajedno obilježavamo 10. jubilarnu obljetnicu kreativnoga likovnog natječaja „VOLIM MLIJEKO!“ kojim nastojimo poučiti učenike nižih razreda o važnosti redovite konzumacije mlijeka i mliječnih proizvoda za njihov rast i razvoj.

Istodobno projektom potičemo dječju kreativnost i likovno stvaralaštvo, ali i otvaramo teme povezane s očuvanjem našega planeta. Tako ćemo i ovaj jubilarni natječaj učiniti drukčijim i „zelenijim“ u odnosu na prethodne te zajednički dati vrijedan doprinos zajednici.

Tema su ovogodišnjega natječaja šume i njome želimo skrenuti pozornost djece na neprocjenjivu važnost očuvanja i obnavljanja šuma za održivost života na Zemlji.

Pozivamo vas da i ove godine prijavite svoje učenike na natječaj „VOLIM MLIJEKO!“, a mi ćemo za svakoga sudionika posaditi jedno stablo!

Samo prošle godine u natječaju je sudjelovalo 8.629 učenika iz više od polovice osnovnih škola. Vjerujemo kako ćemo ovogodišnjim natječajem premašiti prošlogodišnje brojke i u 2022. godini zasaditi više od 9.000 stabala!


Vašim učenicima i vama kao mentorima prepuštamo na volju kako ćete pristupiti temi: to može biti posve stvarna šuma ili šuma iz mašte, čarobna, prepuna boja i čudesnih šumskih bića. Izbor je na malim kreativcima!

Natječaj „VOLIM MLIJEKO!“ otvoren je od 15. listopada do 19. studenoga 2021. godine, a sve podatke pronađite na mrežnoj stranici 
www.volim-mlijeko.hr te putem e-pošte volim.mlijeko@hr.lactalis.com.

Veselimo se učeničkim radovima i unaprijed vam zahvaljujemo na uključivanju!

Vaš Dukat

 
Prijava za sudjelovanje
Pravila i uvjeti
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju