preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Vrline znanja - ulaganje u ljude i zajednice, završni sastanak

Autor: Lareta Žubrinić, 19. 10. 2021.

Projekt pod nazivom "Vrline znanja - ulaganje u ljude i zajednice" u petak je i službeno  završio sastankom svih partnera na čelu s D-Kolektivom iz Osijeka i u suradnji sa Zakladom Slagalica

Završni sastanak sudionika ovoga projekta održao se u petak 15. listopada 2021. u Osijeku u prostorijama D-kolektiva, organizacije za društveni razvoj (prijašnji Volonterski centar Osijek).

Na sastanku koji su vodile Mirta Kovačević i Nikoleta Poljak nazočili su koordinatori volonterskih klubova i ravnatelji škola uključenih u ovaj dvogodišnji projekt: OŠ Dalj, OŠ Levanjska Varoš, OŠ Davorin Trstenjak Čađavica, OŠ Stjepana Radića Čaglin, OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci, OŠ Ivane Brlić - Mažuranić Stizivojna i naša škola. 

Kroz edukacije i rad u ovome projektu naša je škola odradila sve zadano: aktivirali smo učenike i učitelje volontere, lokalnu zajednicu i osnovali Školski volonterski klub "Bukovačka dobra srca", odradili veliku lokalnu volontersku akciju "Operacija park - moguća misija", sudjelovali smo u manifestaciji "Hrvatska volontira", dobili mnogo korisnih informacija i uputa za daljnju organizaciju volonterskih akcija, a u svakom slučaju, svojim volonterskim aktivnostima doprinijeli smo boljem životu mnogih korisnika. 

Partnerski projekt sufinanciran je kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje kao podrška osnaživanju doprinosa organizacija civilnoga društva obrazovanju za održivi razvoj za unaprjeđenje ekonomske i socijalne kohezije.

 

Za svoj doprinos u projektu svim sudionicama su podijeljene i potvrde. 

 

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju