preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Predavanje „Kako ne utopiti mladost u alkoholu“

Autor: RUŽA ŽIVKOVIĆ, 27. 1. 2022.

Danas, 27. siječnja 2022., prvostupnica sestrinstva Maja Đurica Truhlaž iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Virovitičko-podravske županije „Sveti Rok“ održala je predavanje za učenike 8. razreda u sklopu projekta „Kako ne utopiti mladost u alkoholu“.

Na početku ovog projekta učenicima su podijeljene brošure o štetnom utjecaju alkohola te je sa učenicima proveden predtest prema planu aktivnosti iz projekta. Danas je bilo prvo predavanje u sklopu ovog projekta koju je održala vanjska suradnica za učenike. Prije njezinog predavanja razrednica i pedagoginja su kroz sate razrednika učenike upoznale sa štetnostima pijenja alkohola na financijski, socijalni i emocionalni život pojedinca.

Na današnjem predavanju uz vanjsku suradnicu Maju Đuricu Truhlaž u pratnji kao supervizor bio je i profesor psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja gospodin Siniša Brlas.

Ovaj preventivni projekt sa svojim aktivnostima nastavlja i dalje, a osim navedenog preventivnog projekta škola sudjeluje u još jednom preventivnom programu koji je financiran iz sredstava MZO-a o prevenciji nasilničkog ponašanja učenika i mladih.
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju