preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

II. foto natječaj Dječje knjižnice M2 - Knjižnice grada Zagreba

Autor: Administrator , 17. 3. 2022.

Dragi naši mali i veliki sudionici natječaja! 😊 Ako želite sudjelovati u našem II. foto natječaju molimo vas da u nastavku pročitate pravila natječaja i ispunite prijavnicu ❤

PRAVILA NATJEČAJA i UVJETI SUDJELOVANJA

 1. Natječaj je otvoren za prijave od 15.3. do 2.5.2022.godine.
 2. Na natječaj se svojim radovima kao autori prijavljuju djeca/učenici osnovnoškolske i/ili srednjoškolske dobi. 
 3. U natječaju svojim radovima ne mogu sudjelovati autori koji nisu učenici (npr. odrasle osobe) te njihova prijava neće biti prihvaćena.
 4. II. foto natječaj je isključivo u samostalnoj organizaciji Dječje knjižnice M2 - Knjižnice grada Zagreba. 
 5. Za sudjelovanje u natječaju nije potrebno imati mentora nastavnika, knjižničara ili roditelja. Ukoliko dijete/učenik ima mentora u svome radu, prijava će i dalje biti prihvaćena, no nastavnik/knjižničar neće time automatski dobiti potvrdu o sudjelovanju kojom može tražiti bodove za napredovanje. Dječja knjižnica M2 nije u mogućnosti izdavati takve vrste potvrda.
 6. Svi radovi poslani u zadanom vremenu prijava bit će zaprimljeni i obrađeni. Oni koji su dostavljeni izvan zadanog roka neće biti prihvaćeni.
 7. Sve pristigle radove vrednovat će žiri. Popis pobjednika bit će objavljen početkom lipnja na mrežnim stranicama Dječje knjižnice M2 i Facebook stranici Knjižnice Medveščak. 
 8. Svi pobjednici bit će kontaktirani putem e-pošte. 
 9. Prijavom na natječaj PRISTAJETE da se RADOVI, uključujući i one fotografske radove na kojim je vidljivo lice djeteta, mogu koristiti za potrebe izložbe u izlozima knjižnice, na svim digitalnim kanalima (službene mrežne stranice, društvene mreže) i tiskanim materijalima Dječje knjižnice „M2” - Knjižnice grada Zagreba u svrhu informiranja javnosti o postignutim rezultatima natječaja te svake buduće promocije natječaja. (Napomena: Ova izjava ima značaj privole prema propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka i na temelju nje je dopuštena, na način i u opsegu koji su u skladu s ovom Izjavom, uporaba mojih osobnih podataka i fotografija. Ističemo kako se podacima objavljenima na internetu može pristupiti iz bilo kojeg dijela svijeta. Bez obzira na sve mjere sigurnosti koje poduzimamo, ne možemo potpuno isključiti zloupotrebu podataka od strane trećih osoba nakon što se fotografije objave na Internetu.)
 10. Osobne podatke za prijavu dajete samovoljno i bez ikakve privole.(Napomena: Dječja knjižnica „M2” obvezuje se da će s osobnim podacima s ove prijavnice postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i Zakonom o provedbi Uredbe o zaštiti podataka. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim osobama niti ih koristiti u marketinške svrhe. Putem vaše e-adrese kontaktirat ćemo vas kako bismo vas obavijestili o rezultatima Natječaja te našim događanjima. Vaše osobne podatke nećemo čuvati duže nego što je to potrebno kako bi se ispunila svrha Natječaja. Ispunjenom prijavnicom dajete privolu da ste upoznati sa svojim pravima i pravilima Natječaja te da u svakom trenutku možete povući i tražiti prestanak daljnje obrade svojih osobnih podataka.
 11. Nagrada je književni poklon paket iznenađenja koji će pobjedniku biti poslan poštom nakon što natječaj završi.

 

TEMA NATJEČAJA: PJESMA NA FOTOGRAFIJI


Odaberi pjesmu bilo kojeg pisca/pjesnika (djelo poezije).

Prikaži je fotografijom. 

 

PRIJAVNICA 

 
U nastavku na poveznici https://forms.gle/UZ11fh4xVH6uJAQX9 ispunite vašu prijavu. Za ispunjavanje prijavnice bit će vam potrebna važeća e-adresa. 

Ako je potrebno, zamolite roditelje, knjižničare ili nastavnike da vam pomognu ispuniti prijavnicu. 
 


SLANJE FOTOGRAFIJA

 
Nakon što ispuniš prijavnicu, svoje radove koje prijavljuješ na natječaj (najviše 2 fotografije) pošalji s naznakom "ZA II. FOTO NATJEČAJ" na e-mail adresu djecja.knjiznica.m2@gmail.com

Svaka fotografija neka sadrži u nazivu datoteke tvoje ime i prezime te redni broj.

Uz fotografije nam u mailu napiši koju pjesmu i autora si odabrao/la. 

Primjer fotografija za prijavu:

Iva_Ivic_1.jpeg       Marko_Maric_1.png
Iva_Ivic_2.jpeg      Marko_Maric_2.png

Pjesma: Balada iz predgrađa, Dobriša Cesarić 
               Prva ljubav, Vesna Parun

 
Zahvaljujemo svima na odvojenom vremenu,trudu i sudjelovanju!

Veselimo se svim pristiglim radovima 😊

Dječja knjižnica M2


Priloženi dokumenti:
plakat.pdf (1.54 MB)


e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju