preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

LiDraNo 2022.

Autor: Mateja Vilček, 21. 3. 2022.

Učenici naše škole sudjelovali su na LiDraNu

U ponedjeljak, 14. ožujka 2022. održana je smotra LiDraNo za osnovne i srednje škole Virovitičko-podravske županije, a domaćin za osnovne škole bila je Osnovna škola Eugena Kumičića u Slatini.

Nakon uvodnoga dijela uslijedilo je 12 pojedinačnih scenskih nastupa među kojima je bila i učenica 5. razreda naše škole Ana Koleno s kazivanjem poezije, točnije pjesme Pozdrav Mladena Kušeca.

 

Među pristiglim literarnim radovima bila je i pjesma Vesela stabla Luke Novakovića, također učenika 5. razreda naše škole.

Nakon scenskih nastupa uslijedili su okrugli stolovi za pojedine kategorije. Povjerenstva su obrazložila svoje prijedloge radova za državnu smotru, ali i komentirala svaki rad. Naši su učenici Ana i Luka dobili pozitivne komentare.

Nakon toga uslijedio je ručak u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u Slatini te podjela pohvalnica, zbornika i prigodnih poklona.

Ani i Luki se jako svidjelo. Bili su zadovoljni komentarima i cijelim danom te im je to svakako poticaj za daljnji rad.  
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju