preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Mali zeleni natječaj

Autor: Administrator , 7. 4. 2022.

"Večernji list" pokrenuo je projekt Rezolucija Zemlja za koji volimo reći da je najveći ekološki projekt u Hrvatskoj, a takav ne bi bio bez naših prijatelja iz više od 20 ekoloških udruga diljem Lijepe naše, dobrih ljudi koji ulažu svoje vrijeme i trud da bi naše zajedničko okruženje bilo svima ljepše i zdravije!

Naravno, ovaj projekt ne može biti velik niti bez vas i naše budućnosti to jest djece kojima i ostavljamo ovaj svijet, pa kada je već tako, da taj svijet ostavimo što ljepšim i boljim.

Rezolucija Zemlja je projekt koji ima za cilj raditi na edukaciji vezanoj za sve teme ekologije, održivog života i održivog razvoja.

Kreirali smo platformu na kojoj okupljamo više od 30 partnera od kojih dvadesetak su ekološke udruge s kojima radimo akcije čišćenja, akcije pošumljavanja, konferencije, edukacije, festivale…

Sve možete pratiti na web stranici  https://rezolucijazemlja.hr/ gdje ćete pronaći tekstove, intervjue, videe svih zanimljivih projekata i projektića koje smo radili. Također, pronaći ćete i interaktivnu kartu u kojoj možete vidjeti sve naše partnere i aktivnosti koje radimo na području Hrvatske.

Voljeli bismo kada biste i vi postali dio Rezolucije Zemlja i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem će učenici imati zadatak snimiti kratki video na temu ekologije. Tri najbolja razreda iz svake kategorije (kategorije 1.-4. razred, 5. do 8. razred i srednje škole) nagradit ćemo jednodnevnim izletom u Nacionalni park Plitvička jezera (prijevoz i ulaznice) zatim s 10 ekskluzivnih fotografija nastalih od strane profesionalaca iz foto i video agencije Pixsell te e-pretplatom na Večernji list za sve učenike i učitelje pobjedničkih razreda.

Pravila natječaja (uvjeti, način prijave i privole) možete pronaći na sljedećem linku - https://www.vecernji.hr/vijesti/mali-zeleni-natjecaj-1573182, a za sva pitanja nam se možete javiti na mail rezolucijazemlja@vecernji.net.

 

Natječaj organiziramo u suradnji s partnerima iz Agencije za odgoj i  obrazovanje koja je ujedno i prijatelj projekta Rezolucija Zemlja.

 

 

Srdačan pozdrav,

Večernji list/Rezolucija Zemlja
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju